La gent gran demana més zones verdes a la plaça del Poble

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Andorra la Vella ha atès avui dijous durant el Consell de la gent gran l'opinió dels padrins sobre els projectes urbanístics. Els seus membres han demanat més zones verdes, cobertes i bons seients.

El conseller de la gent gran d'Andorra la Vella, Andreu Pedra, ha valorat que l'objectiu és que "la plaça sigui un lloc dinàmic, de trobada."

Durant el consell també s'ha presentat el projecte del carrer Doctor Vilanova i el de les pistes de petanca. El cònsol major de la parròquia, David Astrié, ha explicat que "amb el de la plaça del Poble encara estem molt atents perquè estem parlant d'un avantprojecte, encara no hem encomanat el projecte executiu i estem en un termini assumible". No obstant això, el projecte del carrer doctor Vilanova sí que està executat, tot i que sempre es poden fer modificacions que es poden aportar durant el transcurs de l'obra. "En tots dos casos estem on time", ha afegit Astrié. A més, ha posat en valor l'opinió de la gent gran per enriquir els projectes

Informa: Redacció
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.