El glamur de "Manhattan to Barcelona" torna a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ahir a la nit hi va haver al país una nova festa del moviment femení "Manhattan to Barcelona" Andorra Edition. Més d'un centenar de dones van gaudir d'una festa d'alt estànding, a benefici del Patronat de Dones de Meritxell.

Vestits elegantíssims, sabates de taló, gintònics, simpatia i glamur. És l'essència de les festes que organitza el moviment Manhattan to Barcelona, que ahir a la nit va repetir l´Andorra Edition. A poc a poc una sala condicionada especialment per a l´ocasió es va anar omplint de noies i dones de totes les edats, però sobretot elegants i amb ganes de passar-ho bé gaudint de tot tipus de propostes. Entre les assistents hi havia personalitats andorranes i espanyoles, dones de la talla de Maria José Suárez, antiga Miss Espanya 1996.

Tot això amenitzat amb música en directe, maquillatge i intercanvi de contactes. Manhattan to Barcelona destina part dels beneficis de les activitats a l´ajuda social vinculada al món de la dona, la infància o l'entorn. En aquesta ocasió es van dedicar al Patronat de Dames de Meritxell.

L´experiència va néixer el 2011 com a projecte personal d´un grup d'amigues.

Informa / Imatge: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.