La globalització centra la Universitat Catalana d'Estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La 37a edició de la Diada Andorrana de la Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent es fixarà en la globalització. 21 ponents plantejaran en quina situació es troba el país i quines estratègies són les més adients per conviure-hi. 

La globalització és una oportunitat, però també planteja molts reptes. I és que sempre l'hem relacionat amb temes econòmics i financers, però té una dimensió social, cultural, tecnològica i d'accés als recursos.

I per això, i per saber com plantejar estratègies per afrontar-la, aquest any, la 37a edició de la Diada Andorrana a la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent se centrarà en la globalització. La doctora en Educació Ambiental Marta Fonolleda celebra comptar "amb representants del Consell, del Govern i d'institucions nacionals i internacionals".

Serà el dissabte 17 d'agost i totes les ponències podran seguir-se al canal de Youtube de la Societat Andorrana de Ciències.

També s'ha presentat el recull de l'edició de l'any passat, inclós al llibre 'Andorra i la desigualtat'. Un compendi de 35 articles on s'aborda aquest tema des de diferents perspectives.

Informa: Caterina Vidal

Imatges: Javier Martin

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.