Golda Schultz i Gary Matthewman, excèl·lencia per començar la Temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El trentè aniversari de la Temporada de Música i Dansa està a punt de donar el tret de sortida. Aquest matí de dijous la soprano Golda Schultz i el pianista Gary Matthewman han estat al Teatre Comunal d'Andorra la Vella per provar la sonoritat. Barcelona i Andorra seran les úniques places que hauran vist el duet amb un recital de lied.

L'última vegada que va venir Matthewman a Andorra va ser el 2014, amb Kiri Te Kanawa. Deu anys després torna amb Golda Schultz, una de les veus més cotitzades del moment. Ell mateix, que és professor de repertori a la Royal Opera House de Londres, ens diu que les grans veus tenen alguna cosa d'animal. El pianista assegura que sentir veus, i sobretot, la de Golda, és una delícia. "Mires la cantant i hi ha alguna cosa animal on reconeixes la humanitat".

Golda Schultz ha estat als escenaris més prestigiosos de l'òpera i aquest vespre porta un recital de peces curtes de grans autors com Mozart, Strauss o Clara Schumann. "És sobre com tractem la pèrdua, hi un parell de coses sobre el trencament de la relació, com gestionem l'amor, estar lluny de la gent que ens importa amb l'esperança que tot anirà millor", definia la soprano.

Aquest és el segon dels dos concerts que faran d'aquest repertori que ha tingut una crítica immillorable al festival Life Victoria Barcelona. Diu que el públic es renova gràcies a la influència de les xarxes. "Ha passat a ser més jove, més compromès, inesperats oients que tot i no haver gaudit mai d'una experiència hi estan interessats perquè han sentit sobre un club Tik tok interessant, i això per a mi sempre és un guany".

La Temporada Morabanc Andorra la Vella és a punt d'aixecar el teló del trentè aniversari. Serà aquest vespre de dijous a dos quarts de nou al Teatre Comunal amb menys de la meitat de l'aforament venut.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.