Gonzàlez defensa l'educació amb afecte davant una sala plena

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ha fet falta canviar de sala per acollir la multitud de mares i mestres que volien escoltar el doctor Carlos Gonzàlez. Però saber educar els fills sense crits, plors ni nervis, bé valia la pena.
Durant molts anys, especialistes i publicitat han proposat mesures estrictes i sobreprotectores per fer creure el fill. Uns criteris que, segons el pediatre Carlos Gonzàlez, són contradictoris i van contra natura.Defensa que "la gent no té fills per barallar-se amb ells, per això no cal tenir fills, sinó que els té per gaudir amb ells i se'ls s'estima, no pensa que el seu fill és dolent, se les sap totes i busca la primera oportunitat per trepitjar-lo i aprofitar-se'n". En la conferència de la Fundació Banca Privada d'Andorra, ha defensat un model senzill i tradicional que basa l'educació en la demostració afectiva. La seva postura és la de "tractar els nens amb estima i demotrar-ho amb fets, agafar-los, passar temps amb ells, no deixar-los plorar i no escridassar-los".El repte queda per als pares i educadors: canviar els hàbits per aquesta proposta recollida en el best seller "Omple'm de petons. Com criar els vostres fills amb amor".Informa: Toni Vila Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.