Gossos vindrà a actuar a Andorra per presentar el seu nou disc, "Zenit"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Gossos vindrà a actuar a Andorra per presentar el seu nou disc, "Zenit". Hem parlat amb el seu bateria, Santi Serratosa, que és a Andorra per oferir un taller de percussió per a joves i professors impulsat per segon any per la Fundació ONCA, un taller per obrir l'ànima i aprendre des de la motivació.

Després de tot un dia d´escola tenen ganes d´esbarjo i arriben esverats al taller, però en poca estona, gràcies a les primeres indicacions de Santi Serratosa, es concentren i comencen els quatre moviments de percussió corporal.

Picar de mans, de peus i la música és tot el que fa falta per obrir el canal de les emocions, una eina molt útil en l'aprenentatge, segons explica el percussionista.

Com a bateria dels Gossos, diu que la percussió corporal que van utilizar en l'última gira ha donat com a resultat el tretzè disc de la banda, "Zenit", amb què passen del petit al gran escenari. Va servir per "cohesionar" la banda, diu.

Andorra creu que és un públic que sempre funciona i tirant de memòria ens dóna una primícia. "Crec que pujarem", avança.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.