El Govern crea el servei d'Acció Voluntària Social per falta de voluntaris 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La manca de voluntaris ha impulsat la creació del servei d'Acció Voluntària Social amb la finalitat de donar suport a les persones vulnerables.

César Marquina, ministre de Finances en funcions i portaveu, ha declarat que cada vegada hi ha "més gent gran amb aquest tipus de necessitats", que s'afegeix a la manca de voluntaris que hi ha "per poder atendre al servei d'atenció domiciliària".

Uns trenta voluntaris han rebut dues formacions, que s'ampliaran en una segona fase més específica. L'objectiu és evitar l'aïllament i fomentar la solidaritat amb els col·lectius que més ho necessiten. El mateix Marquina destaca que si es vincula "al fet que cada cop més el que es vol és que aquestes persones grans puguin ser autònomes i puguin estar en els seus domicilis per intentar fugir d'una institutalització prematura cada cop és evident que faran falta més persones".

Informa: Redacció
Imatges: Sergi Linares 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.