El Govern critica la pujada de sous del comú d'Escaldes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern assegura que la pujada de sous del comú d'Escaldes té una manca de base empírica. Guillem Casal ha remarcat que l'executiu no té cap intenció de prendre una mesura similar. 

El portaveu del Govern ha explicat que els darrers anys s'han dut a terme auditories per revisar els llocs de treball i que alguns ja es van revaloritzar amb un augment del 3%. Ha puntualitzat que qualsevol augment es farà de forma objectiva, al contrari del que s'ha fet a Escaldes. En aquest sentit, s'ha referit al comunicat de la minoria de la parròquia, que es va mostrar en desacord amb la mesura.

"No respon a una anàlisi empírica de la situació, que és el que sí que ha fet el Govern en aquest cas. A més, que de manera sibil·lina o secreta s'inclogui també un augment del 10% per part dels salaris dels polítics. Creiem que aquestes mesures, en la situació actual, tampoc ajuden a honorar la tasca que fem els responsables polítics."

Guillem Casal, portaveu del Govern

Informa: Pilar Candel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.