L'executiu destina 59.000 euros a la millora i conservació de tres béns del patrimoni cultural

El Govern ha atorgat una subvenció de 59.000 euros per a la millora i conservació de tres projectes referents a béns del patrimoni cultural del país.

La partida més important, 44.400 euros, anirà destinada a la segona fase de la rehabilitació integral del conjunt de Cal Call, al Forn de Canillo. Es tracta d'una casa pairal, amb era i capella privada, que forma part del catàleg comunal i que s'han iniciat els passos per incloure el conjunt a l'inventari general de Patrimoni Cultural com a bé inventariat.

Una segona subvenció, de 4.600 euros, ha estat atorgada per a realitzar l'inventari i la documentació gràfica de tots els béns mobles de la capella de Sant Pelegrí de Cal Call. El tercer projecte fa referència a diferents treballs de conservació i restauració de la façana de la Casa Lacruz, a Escaldes-Engordany. Es tracta d'un bé inventariat per ser un edifici projectat pel reconegut arquitecte català Josep Puig i Cadafalch i tractar-se d'una construcció que forma part de l'arquitectura del granit. El Govern li ha destinat una subvenció de prop de 7.000 euros.   

Informa: Sergi Cano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.