El Govern dona accés als partits polítics a l'acord marc i els annexos negociats amb la UE

Nova trobada per al pacte d'estat de les negociacions de l'acord d'associació amb la Unió Europea. Una reunió informativa per donar a conèixer la posició andorrana. El Govern ha compartit amb els partits polítics l'acord marc i també els annexos negociats amb Brussel·les

El primer contacte entre l'executiu i les forces parlamentàries i extraparlamentàries va ser fa tres setmanes, quan els partits van presentar a la secretaria d'estat d'Afers Europeus les seves propostes per a l'acord polític. 

Pel que fa al calendari, la Comissió Europea recalcava aquest dimarts la voluntat de poder tancar la negociació aquest 2023. Des d'Andorra es veu una finestra d'oportunitat per poder-ho fer abans de les eleccions al parlament Europeu, el juny del 2024, quan podria ser que canviessin els interlocutors actuals.

Imatges: Nil Forcada
Informa: Ariadna Guiu Vila

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.