Govern encara no ha pagat la devolució del carburant als taxistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les queixes i el mal estar de l'Associació de Taxistes d'Andorra continuen. Govern no els hi ha abonat la subvenció dels carburants, City Xerpa segueix amb l'intrusisme laboral i des de la implantació del bus a demanda ja han perdut un 20% de clients. 

Indignació a l'Associació de Taxistes d'Andorra per la devolució del carburant. L'administració pública encara no els ha retornat els sis cèntims per litre d'aquest primer trimestre i l'import ascendeix a més de 100 euros per vehicle. 

Marcio Pereira, president de l'Associació de Taxistes d'Andorra, afirma que no han cobrat l'ajuda que els dona Govern des del primer trimestre. "Hem de tornar a posar la del segon trimestre i encara no hem rebut res, però ho esperem rebre." 

La disminució de clients continua. Des de la creació del bus a demanda, han perdut més del 20% dels usuaris. Afirmen també que aquesta davallada és deguda també a l'intrusisme laboral per part de City Xerpa, que aquest estiu han estat seguint el mateix modus operandi de sempre.

"City Xerpa continua fent igual el servei. Haurien de sortir des de la seva seu i ells estan posats pel carrer i a les festes majors també hi estaven. Segueixen igual", assegura Pereira.

Pel que fa a aquestes disconformitats, Pereira assegura que les han traslladat a Govern i encara no han obtingut cap solució. Però no tot és negatiu al sector, en relació amb el període extraordinari de taxistes d'aquest estiu, que va començar el passat 23 de juny i va finalitzar aquest dimarts, s'hi van afegir 7 taxistes més i els va ajudar molt els dies de festa major de les parròquies del país. 

Informa: Laura Mitjans
Imatges: David Moreno

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.