El Govern i el comú de Sant Julià de Lòria signen la cessió d'ús de l'hotel Glòria

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern i el comú de Sant Julià de Lòria han signat el conveni de cessió d'ús de l'hotel Glòria. Un nou equipament al centre històric de la població que hauria de ser el revulsiu final perquè l'entorn es comencés a rehabilitar. Així ho creuen el cap de Govern i la cònsol major laurediana. Montse Gil ha informat que s'està negociant amb dos propietaris per enderrocar dos edificis propers a l'hotel.

El Govern i el comú de Sant Julià de Lòria han signat el conveni de cessió d´ús per fer possible que en l'immoble de titularitat estatal s'ubiquin, a més del nou CAP, serveis comunals, com ara la llar de jubilats. A més de recuperar un edifici públic en desús, la rehabilitació de l'hotel Glòria pretén ser un revulsiu per la recuperació de l´entorn de la plaça Major. El cap de Govern ha dit que l'Estat hi ha invertit més d'un milió d'euros i que ara toca als privats.

La cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil ha informat que s'està negociant l'enderrocament de dos edificis propers a l'hotel i la permuta dels terrenys per convertir-los en espais públics.  

Gil vol que al setembre les obres estiguin enllestides per poder estrenar la nova llar de Lòria i traslladar a l'antiga l'escola bressol. Ha explicat que per fer-ho necessitaran uns 800.000 euros i que caldrà aprovar un crèdit extraordinari per disposar dels diners.

 

Informa: Ana Alamán Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.