Licitades les obres de 48 habitatges de lloguer assequible al coll d'Ordino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern ha licitat les obres dels dos edificis al coll d'Ordino que formen part del conjunt d'immobles que es van adquirir l'any passat per incloure'ls a la bossa de lloguer assequible.

En total sumaran 48 pisos, 25 a l'hotel Arbella, per al qual l'Executiu té un contracte de lloguer per 30 anys, i els altres 23 a l'altre immoble, que es va comprar.

El termini d'obres és de 12 mesos aproximadament i, per tant, es preveu que estiguin enllestits a finals del 2025

"El que Govern ha obtingut amb la modalitat de lloguer consistirà a modificar-ne l'ús. Actualment està configurat com a ús hoteler i, per tant, s'ha de reformar perquè passi a oferir 25 habitatges a preu assequible. El projecte de l'altre edifici, de l'edifici que va obtenir el Govern en modalitat de compra, que actualment només està acabat exteriorment, s'ha de completar aquesta construcció perquè doni cabuda a 23 habitatges nous."

Guillem Casal, portaveu del Govern

Informa: Pilar Candel

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.