El Govern licita les obres de reconstrucció del campanar de Sant Vicenç d'Enclar

El Govern ha donat llum verd a la licitació de les obres de reconstrucció del campanar de Sant Vicenç d'Enclar. Les empreses interessades poden presentar oferta fins al 23 de setembre.

Finalment es busca una empresa per reconstruir el campanar, que va caure el desembre del 2019 arran d'un episodi de fortes pluges. 

Les empreses que vulguin optar al concurs poden presentar les seves ofertes fins al 23 de de setembre.

Fa un any es van licitar dels treballs previs de recerca arqueològica per a la reconstrucció, valorats en prop de 9.000 euros. 

Ara l'obra de reconstrucció del campanar es farà aprofitant l'adequació de l'interior del temple i l'entorn més proper, on hi ha unes sitges per guardar blat, un cup de vi i una important necròpoli. 

L'última reconstrucció es va fer fa quinze anys i va costar prop de 31.000 euros. L'església, que forma part del conjunt fortificat del castell d'Enclar, va ser construïda entre final del segle VIII i principi del IX i va estar oberta al culte fins al 1852. 

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Arxiu RTVA 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.