El Govern prepara el pressupost del 2024 i preveu una inflació del 4,2%

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern ha començat a redactar el pressupost del 2024 amb la previsió d'una inflació del 4,2%. També ha informat que l'agència de valoració Moody's ha destacat les oportunitats de negoci que pot comportar l'acord d'associació amb la Unió Europea.

L'executiu treballa amb la previsió d'acabar el 2023 amb un IPC del 4,2%. Amb aquest pronòstic s'elabora el pressupost del 2024. El portaveu ha explicat, a més, que l'informe de l'agència de valoració Moody's manté la valoració positiva d'Andorra i té uns pronòstics econòmics positius per als propers anys.

"Ha considerat que l'economia andorrana continuarà creixent de form amés moderada al 2023 i el 2024 i que la inflació es desaccelerarà de cara al 2024 i el 2025. I s'estabilitzarà a partir del 2026."
Guillem Casal, ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i portaveu del Govern

L'estudi destaca que l'acord d'associació amb la Unió Europea podria crear noves oportunitats d'inversió i ha posat de relleu la millor integració del Principat en el marc internacional. L'agència ha destacat que la participació d'Andorra al Fons Monetari Internacional ha permès millorar en transparència. 

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.