Gran afluència a Arinsal amb l’obertura del telecabina i el tancament al trànsit de la carretera de Comallemple

La iniciativa conjunta entre el Comú de la Massana i  el teixit empresarial d’Arinsal d’obrir el telecabina durant els caps de setmana d’estiu ha captat l'atenció de més de 500 visitants, que han utilitzat el giny mecànic durant el primer cap de setmana d’obertura. El cost del tiquet és de 3 euros, i si es consumeix als establiments adherits a la iniciativa, es pot obtenir un val gratuït.

El dissabte, el viatge amb el telecabina era gratuït, per celebrar la posada en marxa del telecabina i el tancament al trànsit de la carretera de Comallemple, que durant els caps de setmana es destinarà exclusivament als vianants

Dissabte es va organitzar una festa ciclista, conjuntament amb Andona i el Polar Bar d’Arinsal, la qual va tenir una gran acceptació, tant la competició com els tallers per als més petits que es van fer a l’estació d’Arinsal. “Aquest cap de setmana hem viscut un gran cap de setmana a Arinsal i hem comprovat la capacitat dinamitzadora que tenen el telecabina i el ciclisme de carretera”, afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, que assegura que “el treball conjunt entre d’administració comunal i els privats és essencial per assolir l’èxit dels projectes, ja que vol dir que compartim criteris i direccionem les estratègies turístiques en el mateix sentit”.

D’altra banda, durant aquest cap de setmana s’han posat diverses activitats al Parc Natural del Comapedrosa, com una ruta guiada al nou camí de les Carbones o les sortides a cavall al Pla de l’Estany, que també han tingut una bona acollida. “Estem aconseguint situar Arinsal com a destinació de natura, de ciclisme i de lleure en família i això és molt positiu per a tota la parròquia”, assegura Garrallà.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.