Gran afluència de turistes a Andorra pel pont de la Mare de Déu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

És 15 d'agost, data marcada per molts turistes que aprofiten el festiu i les vacances per pujar i omplir el país. També és una data marcada, per restauradors i hotelers, que fan part de la caixa de l'estiu.

Molts turistes aprofiten el pont de la Mare de Déu d'agost per venir a Andorra. Els paisatges, les bones temperatures i les compres són els motius principals de la seva visita.

"A buscar una mica de fred i com mai havia vingut, ací soc"

Turista

"És un referent històric venir a Andorra per la fama que té per les compres"

Turista

Gran afluencia de vehicles

L'afluència de vehicles durant el dia d'avui ha superat els 13.000 vehicles, gairebé els mateixos que han marxat del país. Si sumen els d'ahir, la xifra s'enfila per sobre dels 27.000 vehicles aquests dos primers dies.

A diferència de dimarts, avui no s'han registrat problemes pel que fa a les zones d'aparcament. Els hotelers preveuen superar el 80% d'ocupació aquests dies, mentre que els apartaments turístics esperen refer-se d'un inici d'estiu fluix.

Informa: Ada Barbosa / Joan A. Sarmiento

Imatges: David Moreno

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.