Grandvalira presenta MenjAND un programa social per oferir plats calents als que més ho necessiten
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Aquesta Setmana Santa molts usuaris de Càritas tindran un plat calent a taula gràcies a la iniciativa solidària de Grandvalira ENSISA de donar els excedents a l'entitat, un programa social que neix del comitè tècnic que aspira a organitzar el Campionat d'esquí del 2029.
Grandvalira ENSISA ha lliurat 150 menús elaborats a l'estació a Càritas. Són ravioli de carabassa, mandonguilles amb sípia i coca de Perafita. És el primer enviament d'un programa social que s'ha batejat amb el nom MenjAND. El projecte neix del comitè de a candidatura al Campionat del Món d’esquí alpí del 2029, que aposta per limitar el malbaratament dels aliments de Grandvalira als sectors de Canillo, Soldeu i el Tarter. El director de restauració de Grandvalira, Àlex Orúe, explica que és una acció que s'encabeix amb "els valors de la candidatura" i així s'ha valorat "els excedents que genera l'estació d'esquí".
Càritas té demandes en el seu dia a dia de 53 famílies i altres usuaris que puntualment també requereixen suport. Aquests menús ajudaran a passar millors festes, així ho constat la vicepresidenta de l'entitat, Canòlich Baró: "Una cosa és venir a buscar-ho arribar a casa i fer-ho i l'altra és arribar casa escalfar i menjar-s'ho. Això els farà molta il·lusió i a nosaltres també".
Aquesta és la primera de les moltes accions que preveu l'estació amb la voluntat d'ajudar persones en un dels drets fonamentals, alimentar-se amb dignitat.
Informa: Redacció