El gruix de les vendes de tortells ha estat d'última hora

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Durant tota la jornada, les pastisseries han tret fum, ja que el ritme de vendes ha estat frenètic. El tortell de Reis, producte estrella de la jornada, ha estat servit sense parar des que han obert i fins al migdia. Avui s'hauran venut milers de tortells, a Andorra.

Ben d'hora, els clients més matiners han anat a buscar tortells. Tot i que molta gent els demana amb dies d'antel·lació per encàrrec, les pastisseries en fan de sobra perquè també hi ha molta gent que el compra sense més. I dit i fet, la varietat està assegurada.

El costum diu que s´ha de menjar per dinar i amb la família, però sobre això també hi ha de tot. Alguns ja l´han estrenat per esmorzar, els altres el volen per a ells sols. Però tots en coneixen la tradició.

Els que no n'han comprat avui, demà encara poden fer-ho. Ja que moltes pastisseries encara serviran tortells durant uns quants dies més.

Informa: Rubén Carcellé     Imatge: Jordi Domingo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.