El grup liberal posa en qüestió les darreres contractacions del SAAS

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El grup liberal ha preguntat al Govern per les contractacions fetes pels SAAS des que va començar l'any.

El conseller liberal, Jordi Gallardo, s'ha mostrat preocupat per la licitació de places que no estan incloses al pressupost del 2015. La ministra de Salut, Rosa Ferrer, ha argumentat que, fins al maig, l'execució de partides de personal està per sota del pressupostat i ha afegit que es faran les contractacions que siguin necessàries. Tot i així, ha afirmat que l'objectiu de la reforma sanitària és reduir despeses sense que això afecti la qualitat assistencial.

El Conseller liberal, Jordi Gallardo ha manifestat que: “Em preocupa que no hi hagi la voluntat política de posar frè a aquesta situació de descontrol  en quan a contractació per part del SAAS. L'actual direcció del SAAS continua  quan  el moment que accedeix al càrrec tenia com a missió la disminució de la despesa salarial que s'havia iniciat. Lluny d'això, s'ha passat de 33,7 milions al 2013 a 36,3 milions d'euros previstos per aquest  2015.”  

A les declaracions de Gallardo la Ministra de Salut, Rosa Ferrer ha respost que “ si es considera que és necessari contractar un cap de recursos humans o d'altres perfils professionals evidentment es farà per al bon funcionament del SAAS” 

Informa: Andrés González-Nandín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.