El grup Pyrénées celebra 75 anys amb la mirada de futur posada en el petit comerç i la gastronomia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Pyrénées està de celebració. Compleix 75 anys, però l'activitat no s'atura. El grup ja té posada la mirada al futur en dos sectors: el del comerç i el de la gastronomia. La xef Carme Ruscalleda i el president de l'Associació Espanyola de Retail, Laureano Turienzo, han estat els encarregats d'aportar aquestes visions.

Sense petit comerç, no hi ha comerç. I Turienzo esmenta la importància que té aquest sector. "Que en una ciutat no existeixi petit comerç és impossible, no existirien els barris."

Això sí, és un sector que s'ha de d'adaptar als nous temps. Per al president de l'Associació Espanyola del Retail, tradició i modernitat han d'anar de la mà. "El que no pots fer en un món digital és no estar a Google o no utilitzar el WhatsApp amb els consumidors. En la mesura del possible hem d'establir relacions digitals amb ells".

On també s'aposta per una mirada de futur, però sense oblidar d'on venim, és en la gastronomia. La xef Carme Ruscalleda creu que la cuina, a més, ha de ser respectuosa amb el medi ambient. "Una cuina que encara el futur sabent que al planeta l'hem de tractar bé i que venim d'una cultura que és molt sàvia, gurmet i saludable. El més modern és tirar tres passes enrere per veure d'on venim".

I és que el de sempre no passarà mai de moda.

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.