Grup de treball per millorar les carreteres N-145 i N-260

El secretari d’Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné, ha proposat als seus homòlegs espanyols la creació d'un grup de treball per estudiar, conjuntament, "la possibilitat d’implementar millores a la carretera N-145 d’accés a Andorra, així com també a l'N-260", segons ha informat el Govern en un comunicat.

El secretari d'Estat s'ha desplaçat aquest dimarts a Madrid, en visita oficial, amb l’objectiu d’aprofundir en les relacions bilaterals en matèria d'infraestructures i connexions terrestres i aèries. Forné s’ha reunit amb dos alts càrrecs del govern espanyol: el secretari d’Estat de Transports i Mobilitat Sostenible, José Antonio Santano, i el secretari d’Estat de Seguretat, Rafael Pérez.

Durant les dues reunions, el secretari d’Estat ha explicat les novetats que ha impulsat el Govern per millorar la connexió entre Andorra i la Seu d’Urgell a través del transport públic per autobús. A més, pel que fa a la mobilitat interna, ha insistit en la voluntat d'habilitar un carril segregat o reversible per al transport públic.

A Madrid també s'ha tractat sobre l’anàlisi tècnica per a la construcció d’una nova línia elèctrica d’alta tensió entre Andorra i Adrall i sobre l'interès perquè s'impulsi una possible línia ferroviària que connecti Andorra i la Seu d’Urgell.

Imatge: SFGA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.