Un grup de treballadors d'Andorrana de Transport Sanitari es posiciona a favor de mantenir el procés de mediació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nou gir de guió al conflicte del transport sanitari assistit no medicalitzat. Aquest dimarts al matí un grup de treballadors d'Andorrana de Transport Sanitari ha informat l'empresa i els mediadors que vol que es mantingui el procés negociador.    

Nou capítol del conflicte en el transport sanitari assistit no medicalitzat. Aquest passat dilluns els treballadors d'Andorrana de Transport Sanitari, representats per la delegada de personal i amb el suport de l'USdA, van donar per trencat el procés de mediació al·legant irregularitats en la proposta que havien rebut. En canvi, aquest matí una part significativa dels 25 treballadors que integren la plantilla han informat l'empresa i els mediadors que estaven en desacord amb la decisió presa un dia abans pels companys i han demanat continuar el procés negociador. Ara caldrà veure quin és el posicionament dels mediadors i de les altres parts implicades.

Fonts de l'empresa sospiten que el grup de treballadors que va trencar la mediació té un objectiu diferent de la resta i busca en última instància que els treguin la concessió. Mentrestant, el SAAS ha comunicat avui que no ha rebut cap informació per part dels mediadors ni per part dels treballadors en relació amb l'estat del procés de negociació.   

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA    

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.