Els grups de la majoria aposten per una pròrroga dels lloguers fins al 2027 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els grups de la majoria insisteixen en la necessitat d'aprovar de forma imminent el projecte de llei de mesures d'estímul i d'estabilitat del mercat d'arrendament d'habitatges i assegurar una pròrroga dels contractes fins al 2027. Una pròrroga que el grup Demòcrata ha demanat via esmena que sigui automàtica, criticant el pas al costat de Concòrdia. Ciutadans Compromesos coincideix amb el cap de Govern que cal reduir els habitatges d'ús turístic i reconvertir-los al lloguer. 

"Això evita que l'arrendatari hagi d'estar pendent de tràmits i de redacció de cartes i preocupacions per demanar la pròrroga i té la garantia que el seu contracte de lloguer es prorrogarà encara que no ho demani. A més, encara que hi hagi qualsevol comunicació de l'arrendador en sentit contrari, és a dir, resolent el contracte, aquesta carta no tindrà cap efecte"

Jordi Jordana, president del grup parlamentari Demòcrata

 

"Fa anys els habitatges d'ús turístic van permetre tirar endavant moltes persones del país, però avui dia potser signifiquen una porció massa important del global d'habitatges d'Andorra, quan 2.700 estan dedicats a aquesta finalitat. Una de les mesures més immediates és aconseguir que aquests pisos que es dediquen al món del turisme, es puguin replantejar i es puguin posar pisos al nostre mercat"

Carles Naudi d'Areny-Plandolit, president del grup parlamentari Ciutadans Compromesos

Informa: Laura Cugat

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.