La guia In-forma´t arriba amb noves propostes d'estudi

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Per novè any consecutiu arriba la guia In-forma´t, amb tota l´oferta educativa post-obligatòria del curs 2015-2016. Els 5.000 exemplars editats pels set comuns i el ministeri d´Educació i la versió per internet arriben amb l´inici dels programes d´orientació als centres educatius. Aquest any hi ha nous estudis universitaris i s'obre, a la branca de Formació Professional d'activitats físiques, esportives i de lleure, el Batxillerat Professional.
La guia és una eina per orientar els estudiants de darrer curs. Recull totes les possibilitats per continuar estudiant al país, els recursos per fer-ho a l´estranger i tota la informació sobre beques i ajuts. Es pot trobar als centres escolars i punts juvenils. Hi apareixen les propostes dels tres sistemes, de les diverses universitats que operen al país i, com a gran novetat aquest curs, l'obertura d'una nova branca a Andorra de batxillerat professional a la formació professional encarada a activitats d'especial interès per al país.Joaquim Torredà, director departament FP i serveis escolars: "Prepararà per esdevenir tècnic en activitats físiques i esportives, tècnic en activitats de lleure i director de colònies". Jordi Minguillón, cònsol major d'Andorra la Vella: "Són molt importants els tècnincs en activitats de lleure i esportives tenint en compte el que som, som un país de recepció turística, som un país que estem lluitant per desestacionalitzar i, el que podem oferir per fer-ho són passejades per la muntanya i altres moltes activitats". L'ensenyament superior s'adapta al marc europeu i amplia l'oferta de segon cicle amb màster en turisme cultural, en dret i en llengua i literatura catalanes a l'Universitat d'Andorra. La Universitat oberta La Salle oferirà, també com a novetat del curs, un màster en humanitats.
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.