El PS vol portar al Constitucional l'esmena sobre les pensions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre de Finances ha destacat que el pressupost del 2024 serà el més important en inversions i despeses de la història. Ramon Lladós incideix que les partides més grans se centren en quatre eixos principals: habitatge, salut, millora de la qualitat de vida dels ciutadans i mobilitat.

Des del PS han carregat contra per la forma de treballar-lo en comissió. Sobretot perquè no s'ha acceptat la reserva d'esmena sobre la negativa a aplicar l'augment de les pensions per a les persones que ja no hi viuen a Andorra. Han demanat la col·laboració dels grups de l'oposició per portar la qüestió al Constitucional, donat que es necessita un mínim de 5 consellers per fer-ho. Per la seva part Andorra Endavant s'abstindrà.

"Us he de confessar que ens queda la tristor de no poder-ho portar al Constitucional, ja que solament tres consellers no ho podem fer, convido els grups parlamentaris de l'oposició i al conseller no-adscrit que ens doni suport per poder-ho fer. En cas contrari, animo a la ciutadania a poder-ho fer."

Pere Baró, conseller general PS

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.