La història d'amor "El llac dels cignes" sedueix el públic del Ballet de Moscou

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una història d'amor i una lluita entre el bé i el mal. Ahir el Centre de Congressos d'Andorra la Vella va acollir la representació d'"El llac dels cignes". Després de 25 anys el Ballet de Moscou segueix fidel a les peces de Txaikovski, una oferta que a Andorra ha trobat el seu encaix.
Andorra és ja una parada obligatòria dins les seves gires. Al voltant de les dates de Nadal amb el "Trencanous" i ara amb "El llac dels cignes", una obra que va ser composta per Txaikovski i que Marius Petipà va fer famosa a partir del 1895 amb la seva coreografia, que és la que encara avui dia es pot veure en formacions com la del Ballet de Moscou. "El llac dels cignes" és la història d´amor entre el príncep Sígrid i Odette, la reina de les dones cigne encantades per un mag i que només tornaran a ser humanes si un home els jura amor etern. Però el príncep és enganyat pel mag Rothbart i festejarà Odile, un cigne negre. Amb tot, l´amor és el gran triomfador i aconsegueix desfer l´encanteri de les donzelles del llac. Una lluita entre el bé i el mal interpretada per una trentena de ballarins sota la direcció de Timur Fayziev, un espectacle que té la propera parada a les illes Balears.Informa: Rosa Alberch Imatge: Xavi Fajardo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.