La història de 'La Senyoreta', al Teatre Comunal 

Amors incomprensibles per a l'època i herències mal gestionades. D'això va 'La Senyoreta', una obra dirigida per l'actriu Mercè Canals que explica la història de Maria Lluïsa de Riba, l'última integrant de la Casa Rossell.

El Teatre Comunal d'Andorra la Vella va acollir-ne l'estrena i aquest divendres n'hi haurà una segona representació. L'obra adapta la novel·la de Josefina Porras i Núria Gras amb el mateix títol.

La protagonista és interpretada per quatre actrius diferents per representar les fases de la vida de la protagonista. Una ballarina i música acompanyen l'espectacle per escenificar el pas del temps. L'espectacle forma part de la temporada de teatre d'Andorra la Vella.

Eugenia Correia s'estrena en concert a Ràdio Andorra

Aquest vespre de divendres, a les vuit, a Ràdio Andorra, també hi ha el concert d'Eugenia Correia, que ha estat aquest matí als micròfons de la Nacional.

La cantant estarà acompanyada per Oriol Vilella i Òscar Llaurador en un espectacle obert a tothom que forma part del projecte 'La Llançadora'. 

Informa: Alexia Alcalá 

Imatges: David Moreno

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.