Els hologrames incrementen les visites

Les visites a la casa d'Areny-Plandolit han augmentat un 21% el darrer any després de la posada en marxa d''El somni de Don Guillem'. Des que es va iniciar aquesta experiència amb hologrames, el desembre de 2022, ha aplegat prop de 15.400 visitants. Unes dades que confirmen l'aposta de Cultura per la tecnologia com a eina per transmetre un relat i per modernitzar els museus i equipaments del país.

El sistema d'hologrames ha generat comentaris positius per part dels visitants, tant del contingut com de l'espectacle multisensorial, així com també pel nombre de demandes de grups de diversos col·lectius que volen veure específicament el sistema d'hologrames.

I és que 'El somni de Don Guillem' ha suposat la modernització d'una casa-museu carregada d'història i simbolisme, ha incrementat el contingut de la visita i ha diversificat les sensacions per part dels visitants, que acaben el recorregut per les estances amb una experiència immersiva. Combina objectes tangibles, tecnologia i l'espai real per transportar a l'Andorra de final del segle XIX. Està disponible en català, castellà, francès, anglès i alemany.

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.