Un home de 30 anys mor en un accident a mitjanit a Ordino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El conductor d'un turisme amb matrícula andorrana ha mort aquesta passada mitjanit en un accident a Ordino, a l'altura de l'avinguda del Casamanya. L'home, de 30 anys, anava acompanyat d'un altre de la mateixa edat que ha resultat ferit i és a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital, en situació estable i en observació.

Aquesta matinada, per causes que encara s'estan investigant, el conductor d'un vehicle que circulava en sentit ascendent, ha perdut el control a l'entrada d'Ordino i s'ha precipitat a l'aparcament que hi ha a la zona del sinistre, el del Prat de Vilella. L'home ha mort i el seu acompanyant ha resultat ferit greu en l'incident i ha hagut de ser traslladat a l'hospital. Segons s'ha informat des del centre mèdic, en aquests moments està ingressat a la Unitat de Cures Intensives i es troba estable, tot i que en observació.

El grup d'investigació d'accidents de trànsit està analitzant tots els elements disponibles per determinar les possibles causes del sinistre. Es tracta del tercer accident mortal a la carretera en el que portem d'any. El darrer va ser fa unes setmanes, quan una dona de 44 anys va ser atropellada per un autobús a Sant julià de Lòria.

Mesos abans, un motorista va caure al riu a la Massana i va ser arrossegat fins a l'altura del Liceu Comte de Foix.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.