Detingut un home per falsejament d'identitat 

Un home no resident de 31 anys va ser detingut per un delicte de falsa identitat dilluns al Pas de la Casa. A més, acumulava delictes contra la funció pública, desobediència i contra la seguretat en el tràfic jurídic.

Durant una ronda de prevenció al Pas de la Casa, un home no va fer cas de les indicacions dels agents i va fugir corrents. Una vegada controlat, se'l va trobar en possessió de diversos documents d'identitat expedits a nom seu.

Va ser traslladat a les dependències policials, on es van verificar les dades a través de les empremtes dactilars i es va constatar que la mateixa persona havia estat controlada indocumentada amb anterioritat i havia donat verbalment una altra identitat.

Altres detencions setmanals

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, s'han arrestat 7 persones. Dos homes residents de 30 i 34 anys per positiu a la prova salivar de control de tòxics. Tres homes residents de 35, 46 i 49 anys, i dues dones de 22 i 26, amb la taxa més elevada de 2,02 g/l.

A més una de les dones per un delicte contra l'administració de Justícia en crebantar una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.