Homenatge a Francesc Galobardes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El novembre del 2021 obria les portes l’Espai Galobardes per difondre l’art d’un dels pintors que més ha contemplat les nostres contrades. Francesc Galobardes solia fer pintura a l’oli, però un dels exercicis ràpids que li agradava fer era el de canya i tinta. Aquest dimecres també se li ha fet un homenatge en forma de retrat d'Arnau Sànchez i s’exposa una àmplia mostra d’aquesta tècnica.

"Ens agradava molt a tots, perquè ho feia amb el pal d'una escombra i després amb tinta xinesa. I et deia, vols un dibuix? I en tres hores te'n pintava un".

Rosa Galobardes, filla

"Tinc entès que a nivell d'Europa hi ha poques persones que treballen la canya. La tinta xinesa sí, però la canya no. I això és bonic i convido a la gent del país que hi vingui, ja que tenim una persona que va deixar un llegat molt bonic al Principat"

Joan Galobardes, fill

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.