Horaris i rutes de les falles

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La revetlla de Sant Joan és sinònim de rodar falles a moltes parròquies, menys a Encamp que no té col·lectiu actiu, i Ordino, que crema per Sant Pere. Enguany hi ha parròquies que amplien el recorregut, com els escaldencs que baixaran del nucli d'Engordany.

Andorra la Vella

El barri del Puial serà un any més el punt d'inici del recorregut fallaire a Andorra la Vella, a dos quarts d'onze, amb l'encesa de les falles tradicionals i el bateig dels nous membres que aquest divendres a la nit rodaran foc. A partir d'aquí, la llum i el foc faran camí pels carrers del centre històric. A la plaça Guillemó es farà l'encesa de la foguera amb el ball de bruixes a càrrec de l'Esbart Dansaire.

Sant Julià de Lòria

A la mateixa hora, a Sant Julià de Lòria, hi haurà dos recorreguts que acabaran confluint a la plaça de la Germandat. Allà els dos grups faran el ball i aniran fins al Prat Gran, on s'encendrà la foguera i es rodaran les falles. 

Canillo

A les nou de la nit els fallaires de Canillo es reuniran a l'aparcament dels Refugis on faran l'actuació. Més tard arribarà l'encesa de la foguera, concert de revetlla i repartiment de coca.

Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany amplia un recorregut que arrenca a les deu de la nit des del nucli d'Engordany pel camí de la Peletera fins a la Creu Blanca. Després es dirigiran cap a l'església de Sant Pere Màrtir i continuaran per l'avinguda Carlemany avall. La baixada s'acabarà a l'aparcament dels Veedors, on es farà la foguera. 

La Massana

Per últim a la Massana per segon any consecutiu se sortirà del cementiri vell fins a l'aparcament de les escoles per fer un camí de llum que acabarà amb el ball de bruixes de l'esbart de les Valls del Nord i la cremada final del foc que celebra el solstici d'estiu. 

Informa: Rosa Alberch 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.