Hotels i apartaments turístics tanquen la Setmana Santa amb una ocupació mitjana del 70% 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Unió Hotelera i el sector dels allotjaments turístics defineixen aquesta Setmana Santa com a correcta, després de finalitzar-la amb una ocupació mitjana del 70%. Asseguren que les reserves d'última hora han millorat les previsions inicials, tenint en compte la manca de neu. 

El sector hoteler ha tancat la Setmana Santa amb una ocupació mitjana de gairebé el 70%. Una xifra que supera una mica les previsions inicials gràcies a les reserves d'última hora. De fet, els dies més forts, de dijous a diumenge, es va enfilar per damunt del 73%. 

"Dèiem la setmana passada que estàvem, més o menys, esperant entre un 65 i un 70, i quan veies el tema de la neu, dels camps que anaven tancant i tot, crec que al final no ha sigut dolent del tot. Sí que és veritat que amb les dates que ha caigut aquest any, de l'estat de la neu i si ho comparéssim amb l'any passat, doncs està una mica per sota, però vistes les previsions que teníem encara ha estat força bé."?
Jordi Pujol, director de la Unió Hotelera

Unes xifres similars han tingut els apartaments turístics, que han finalitzat amb una ocupació entre el 65 i el 75% en funció de la parròquia i el complex. Estan satisfets perquè malgrat la manca de neu, que els va preocupar perquè van rebre moltes cancel·lacions la setmana anterior, les reserves d'última hora en els dies previs han millorat el resultat.

Canillo i el Pas de la Casa són dos dels llocs que han rebut més turistes, arribant en algun cas al 80% d'ocupació. Unes xifres que ja s'adiuen amb les previsions inicials del sector, tenint en compte que enguany Setmana Santa queia tard. A partir d'ara diuen que venen setmanes complicades, amb ocupacions que es mouran entre un 25% i un 30% els caps de setmana.

Només aquesta serà encara l'excepció al Pas de la Casa, que acull un festival i s'espera l'arribada d'uns 4.000 portuguesos. Preveuen un 75% d'ocupació, aprofitant que Grandvalira encara té oberts els sectors de Pas de la Casa i Grau Roig.

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.