Hyper Riu Runer, Idean i Andorra 2000 se sumen a la Xarxa d'empreses inclusives

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Hyper Riu Runer, Idean i Andorra 2000 se sumen a la Xarxa d'empreses inclusives. Les tres entitats es comprometen a tenir places per a persones amb diversitat funcional.

Aquesta xarxa, que té com a objectiu facilitar el dret al treball de les persones amb discapacitat, compta amb 33 empreses que donen actualment feina a 39 persones amb diversitat funcional. N'hi ha una trentena que es troben en espera d'un lloc de treball. 

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, ha remarcat la importància que tenen aquestes xarxes inclusives. "Seleccionar les persones en funció de les necessitats del treballador, però també de les necessitats de les empreses. Fer el seguiment, ajudar-los al començar, fins i tot, acompanyar-los quan inicien la seva tasca i després fer aquest seguiment constant amb l'empresa". 

A més, ha considerat que una societat com la d'Andorra ha de permetre "que aquestes persones tinguin la oportunitat de realitzar una tasca a una empresa, amb un horari i amb tota la normalitat quer és el que necessita una societat ja madura com la nostra".

Informa: Redacció
Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.