Reportatge: Hysteriofunk presenta "Forma" al públic del país

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els Hysteriofunk presenten davant el públic del país el cinquè disc de la seva trajectòria, el quart d´estudi ,un treball que porta per nom "Forma" amb el qual la banda arriba als 20 anys. 

Oriol Vilella a la guitarra, Òscar Llauradó al baix, Lluís Cartes a la percussió i Roger Casamajor als teclats. Hysteriofunk treia el priomer treball al 98 i així el van anomenar. Després vindria Random, Juanjo i En directe. Ja al 2013 van treure Deco i tres anys més tard ha arribat Forma, un disc madur que conserva l´essència de la banda. Aquesta vegada, però, no s'han conformat amb la vessant musical i el disc ve acompanyat d'un llibre amb textos de David Gálvez i il·lustracions d'Astrid Janer i un curtmetratge elaborat per Isak Fèrriz.

Solsona, Vic i Manresa són alguns dels territoris on s´ha presentat Forma. Aquest vespre els Hysteriofunk tancaran la temporada Auditori Nacional on desplegaran d´aquests 20 anys sobre l´escenari.

Informa: Rosa Alberch      Imatges: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.