Il·lusió entre els més menuts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els més menuts esperen l'arribada de la nit amb il·lusió per rebre la visita del Pare Noel, però aquest matí els infants d´Ordino ja han tingut un petit tast, amb el cagatió que s´ha fet a la plaça Major.

Les ganes podien més que el fred i a mig matí la plaça era plena d´infants esperant el moment de fer cagar el tió per rebre el regal corresponent. Abans, però, calia escalfar-se acompanyant les cançons i gaudint dels personatges que formaven una llegenda que girava al voltant de la nit de Nadal, entre els quals destacava la presència del dimoni. Tots han tingut sort i s´han endut a casa algun regal. No obstant això, serà aquesta nit quan rebran l´obsequi gros amb la visita del Pare Noel. En tot cas, tenen molt clar el regal que esperen.

La jornada ha començat bé, amb un present per als nens ordinencs i ara cal esperar que el Pare Noel no s'endarrereixi i arribi aquesta nit a totes les llars del Principat.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Lluís Calvo Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.