La imatge de Crist i la Mare de Déu desfilen pels carrers

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Des que va ser fet presoner fins a la crucifixió i sepultura. La Setmana Santa se centra en el Viacrucis, el camí de Jesús cap a la creu. Com ja és tradicional avui la imatge de Crist i la Mare de Déu han sortit pels carrers del poble, una representació que va més enllà dels valors del cristianisme i que representa les grans dificultats de la vida.
Jesús, condemnat a mort. Darrere, la Mare de Déu que porta el sant Sudari amb el qual embolcallarà el seu cos un cop sigui baixat de la creu. És la representació del Viacrucis pels carrers de Sant Julià de Lòria, catorze estacions del patiment de Jesús cap a la creu, una lectura que mossèn Josep Chisvert diu que també es pot fer en el nostre dia a dia. Avui molts fidels han acompanyat les dues imatges acompanyats dels armats de la Seu d'Urgell, que avui tocaven amb el record d'un company.El Viacrucis arriba després que ahir s'oficiés la missa del Sant Sopar en què de la mateixa manera que va fer Jesús amb els deixebles es va rentar els peus als fidels i es van beneir els pans, el cos de crist que aquests dies en representació a la seva mort no es troba al sagrari, sinó al monument esperant la resurrecció. La processó serà a les 10 de la nit amb la cobla d'Agramunt.Informa: Rosa Alberch Imatge: Xavi Fajardo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.