Imma Jiménez, nova directora general de RTVA

La nova directora general de Ràdio i Televisió d'Andorra serà Imma Jiménez, que arriba per substituir a Xavier Mujal després que deixés el càrrec el passat 31 de desembre.

Aquest dimarts s'ha oficiat el seu nomenament al Consell de Ministres a petició del cap de Govern, Xavier Espot. Tots dos de manera conjunta han visitat aquest dimarts a la tarda les instal·lacions de Ràdio i Televisió d'Andorra.

En la trobada, Espot ha volgut destacar la trajectòria d'Imma Jiménez en el sector públic i la seva experiència en la gestió humana. La nova directora general és llicenciada en sociologia i disposa d'un màster en recursos humans i direcció de persones. Quant a la seva trajectòria professional, Jiménez té experiència ocupant diferents càrrecs de responsabilitat a FEDA i formava part dels Consells Administratiu de la parapública, així com d'Andorra Telecom, CTRASA i CIESA. A més, durant un parell d'anys va ser directora general d'Andorra Desenvolupament i Inversió.

El dilluns vinent es publicarà al BOPA i el seu càrrec es farà efectiu.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.