Impacients per la neu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Queda menys d’una setmana per a l’obertura de pistes, i hi ha qui aprofita les primeres nevades per tenir ja contacte amb la neu. Turistes, però també andorrans han pujat al Pas de la Casa per passar una bona jornada.

El Pas de la Casa ha acollit els mes impacients, els que més ganes tenien de neu. Molts d’ells han vingut en família per fer les primeres baixades amb trineu, altres han aprofitat per passejar i fer un reconeixement de pistes

La manca de neu era una de les incògnites pel que fa a la temporada d’hivern. Tot i que alguns lamenten que arribi tard, confien que l’obertura de pistes anirà bé.  

Els esports d’hivern continuen sent un dels principals atractius del país, que ja es prepara per rebre un gruix important de turistes.

Esquí escolar

Es prepara ja una nova temporada d'esquí escolar i el Ministeri d'Educació continuarà amb la prova pilot engegada el curs passat amb l'ampliació d'hores de monitorL'objectiu és incrementar els coneixements dels escolars al voltant de la neu i la muntanya amb més temps de pràctica i també a través de tallers complementaris. Sis centres del país formaran part aquest curs de la prova. 

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.