L'impacte humà sobre la natura, a L'Institucional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El pintor i escultor J. M. Martin KALA reflecteix i reivindica l'impacte de les accions dels humans sobre la natura a l'exposició "Cabòries, Les meves... escultures i pintures". 24 obres que ja es poden visitar a L'Institucional. 

Utilitzant diferents tècniques artístiques, com l'acrílic, l'oli, la fusta o el guix, l'artista reflecteix en un total, de 18 pintures i 6 escultures la relació entre els éssers humans i la natura. I tot amb un objectiu: "fer un petit crit" i demostrar respecte cap a la natura. I com a exemple, KALA puntualitza: "trobo molt bé que el món de l'esquí a Andorra estigui ben present, però potser s'hauria de frenar una mica tanta ampliació."

"Cabòries, Les meves... escultures i pintures" és el fruit de 15 anys de trajectòria de l'artista encampadà. Que a través de les obres abstractes "busco captar l'atenció de les persones que ho miren".

L'exposició es podrà visitar fins al 30 de març

Informa: Karen Gacusana
Imatges: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.