In Eclipse estrena el disc "Eternal Fall" amb més de 68.000 visualitzacions a les plataformes digitals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El grup de metal In Eclipse arriba al panorama musical amb el llançament del seu primer disc "Eternal Fall" que acumula més de 68.000 visualitzacions a les plataformes digitals.

In Eclipse és un grup de metal andorrà que es va crear el 2018. El 2019 van llançar el seu primer senzill "No Colorfull Dawn" i l'any següent van fer el seu primer concert, però amb la pandèmia no va poder continuar actuant. Justament, durant el confinament va sorgir la creació del seu primer disc "Eternall Fall". "El tema del disc va començar perquè començàvem a tenir temes i com a moltes bandes, la Covid ha donat pas a fer més feina, a gravar, a avançar. I just poc abans de treure'l vam intentar que tingués més forma, més cara i ulls, i ens vam posar a buscar una discogràfica", explica en Julyus, integrant d'In Eclipse.

Amb motiu d'aquesta empenta van poder fer videoclips i marxandatge per promocionar la banda. Ara, volen centrar-se a promocionar l'àlbum. En Julyus detalla que "s'ha de fer país", ficant-se a prova al Principat i més endavant, anar a altres llocs. 

Econòmicament, els començaments són difícils, ells han rebut el suport del ministeri de Cultura i això els motiva a continuar treballant per demostrar la seva vàlua. Per a l'any vinent tenen pensat treure un altre disc, ja que no volen parar de crear música.

Informa: Cristina Rozados 
Imatges: Kevin Ribeiro-Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.