Inauguració institucional del casino Unnic
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
El Casino Unicc ja ha obert les portes al públic, més de 1.500 persones hi han entrat. Al llarg del matí de dissabte per a autoritats del país i socis i a la tarda, a la ciutadania amb entrada gratuïta.
Aquest migdia de dissabte els primers visitants trepitjaven el casino. El cap de Govern en funcions, ministres, cònsols i representants d’institucions del país han pogut recórrer les diferents plantes. La zona de joc amb les màquines, el lloc per fer apostes esportives i els jocs clàssics d'un casino. Però també les zones de gastronomia i lleure, a les quals de fet donen molta importància. Així ho detalla el director general d'Unicc, Ivan Armengod: "Parlem sempre del concepte 80-20. 80% oci i entreteniment i 20% joc".
Un centre amb diferents propostes d'oci, com espectacles musicals o alta gastronomia, que arrenca amb les reserves per a la restauració completes. També han començat les trucades per assegurar-se un lloc la setmana vinent. Les previsions són positives, però demanen paciència perquè saben que en iniciar un negoci hi ha coses que no funcionen perfectament. El conseller delegat de Jocs S.A, Marc Martos, destacava la gran feina del personal. "La nostra gent ha fet els esforços perquè aquest primers dies pugui estar ple".
El casino comptarà també amb zones VIP per gaudir de més privacitat i es preveu que s'acullin tornejos de pòquer. L'objectiu d'aquest projecte és diversificar l'oferta turística a Andorra i consolidar-se com un país de referència en el turisme de qualitat. "Això ens sumarà i ens ajudarà, primera per a la gent del país que podran tenir noves experiències i per al gent que ens visita i podran descobrir aquests espais", assegurava el ministre de Turisme i Telecomunicacions en funcions, Jordi Torres.
A la visita guiada ja s'han pogut fer les primeres jugades, que han portat molt bones sensacions. I després de rebre els primers visitants és hora de tancar les portes per deixar-ho tot enllestit per a l'obertura al públic.
Informació: Maria Lucena
Imatges: Andreij Cristancho