Inaugurada la pista de patinatge sobre gel de la plaça Rebés

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra la Vella ha inaugurat oficialment la nova pista de patinatge sobre gel, ubicada a la plaça Rebés. Són 120 metres quadrats a l'aire lliure, que estaran operatius durant tot l'hivern. Avui s'hi ha fet una exhibició de patinatge artístic.

Des d'avui i fins a finals de febrer, cada tarda i per quatre euros, es podrà patinar en aquesta nova pista de gel natural. La instal·lació pretén atreure turistes i riquesa, així com dinamitzar aquesta zona de la capital. De fet, després de l'hivern, es farà un estudi d'impacte econòmic per poder-ho quantificar. En tot cas, es confia que la pista porti moviment entre la part baixa i l'alta de l'avinguda Meritxell.

En la inauguració, les patinadores i patinadors de l'Andorra Gel Club han ballat diverses coreografies, en les modalitats de solo, parella i grupal. Entre els esportistes hi havia la parella que debutarà en la segona edició de l'Open d'Andorra, que tindrà lloc els propers 18 a 22 de novembre.

A banda d'això, s’organitzaran animacions durant els caps de setmana, com ara actuacions musicals, ball o pallassos. El comú d’Andorra la Vella ha destinat un pressupost de 70.000 euros per a la construcció de la pista.

Informa: Rubén Carcellé Imatges: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.