Inaugurat el Saló de la Infància al Pas de la Casa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Saló de la Infància es trasllada d'Encamp al Pas de la Casa, on estarà actiu fins al 5 de gener. Està ubicat al centre esportiu de la localitat i, en aquesta primera jornada al Pas, ja s'han assolit les mateixes xifres que el primer dia de l'any passat.

Els nens i joves de dos a divuit anys del Pas de la Casa ja poden gaudir del 24è Saló de la Infància i la Joventut, que canvia el centre de la parròquia encampadana per la seva localitat més septentrional. S'hi poden fer tot tipus d'activitats, des de les més esportives com ara partides de billar a mida real i xutant les boles amb els peus, o la lluita amb grans barres d'escuma per fer caure el rival d'una petita plataforma... fins a simuladors de conducció de diversos vehicles o altres videojocs.

L'entrada per accedir a les instal·lacions és de quatre euros, o bé set euros per un abonament per a tres dies. Obre de les quatre de la tarda a les nou de la nit i estarà en marxa fins al dia 5.

Informa: Rubén Carcellé Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.