Incendi amb danys materials importants prop del Càmping Valira

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un incendi ha causat aquesta matinada importants danys materials a la zona del Càmping Valira, prop de l'Estadi Comunal. Els Bombers hi han acudit cap a 3/4 de 3 de la matinada. El foc ha calcinat diverses caravanes antigues i també un vehicle, tot i que per sort no hi ha hagut cap ferit.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat fins a tretze dotacions de Bombers, dels parcs d'Andorra la Vella i la Massana, i també dues patrulles de Policia. Els efectius hi han treballat fins a les 7 del matí, quan han donat el foc per extingit, però durant tota la jornada d'avui és previst que s'hi facin actuacions puntuals per controlar les brases. Les primeres hipòtesis apunten que el foc s'ha originat prop de la zona de contenidors, pel que podria estar causat per un petard, atesa la proximitat de la revetlla de Sant Joan.

Informa: Judit Pedrós  Imatge: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.