Tres ateses per inhalació de fum en un incendi que destrueix un pis a Canillo

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ensurt per un incendi en un domicili de Canillo. A primera hora del matí s'ha declarat un foc a l'interior d'un pis on es trobaven tres persones. Les noies, que feia poc temps que havien arribat a Andorra, han pogut sortir-ne però han estat ateses per inhalació de fum. El pis ha quedat totalment destruït.

L'incendi s'ha produït en un àtic de la carretera del Forn, que ha quedat totalment destruït a causa del foc i de les altes temperatures que s'han registrat a l'interior. 

L'incendi s'ha declarat abans de les vuit del matí, quan hi havia tres persones a l'interior. Es tractava de tres noies que feia nomes uns dies que havien arribat al pis per treballar durant la temporada d'hivern. 

Segons ha explicat Àngel Trebiñ, que es trobava treballant en el pis de sota, les noies han pogut sortir pel seu propi peu: "He pujat al pis de dalt, he vist a les noies nervioses, que el pis s'estava cremant i les he ajudat a treure les coses fins que han arribat els bombers. Una és una mica asmàtica i és la que ha donat l'alerta perquè li costava respirar".  No han patit mal, però han hagut de ser ateses pel serveis d'emergència per inhalació de fum i perquè estaven molt nervioses. 

Segons ha explicat aquest testimoni la xemeneia estava apagada i només hi havia una estufa de pèl·lets al pis. Les noies ignoraven com s'havia iniciat l'incendi. Els bombers no sabien aquest matí encara les causes del foc. Les primeres tasques s'han centrat a apagar les flames, treure el fum i rebaixar la temperatura que s'havia acumulat a l'interior. La resta de l'immoble no ha patit danys. Les noies han pogut recuperar algunes de les seves pertinences passades les deu del matí.

Informa: Ana Alamán    Imatge: Jaume Sastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.