Incertesa per viatjar a Madrid per la cancel·lació de vols

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cancel·lació de vols a Madrid des de l'aeroport d'Andorra-la Seu ha generat inseguretat en el sector empresarial. Així ho constaten les agències de viatge, que demanen a la companyia aèria, en aquest cas Air Nostrum, més esforços per garantir una estabilitat més important. Pensant a ser una connexió per a viatges turístics de llarga distància, també reclamen millors horaris. 

Creix la incertesa a l'hora de viatjar a Madrid des de l'aeroport d'Andorra-la Seu. El motiu són algunes cancel·lacions seguides sobretot durant l'any passat, però també en el que portem de 2024. Una situació millorable segons les agències de viatge tant en l'àmbit empresarial com turístic, no tant pels factors meteorològics que no es poden preveure, sinó pel que fa a la prevenció d'incidències tècniques. 

La portaveu de l'Associació d'Agències de Viatge, Maica Terrones, opina que podrien aprofitar més l'aeroport. "És difícil combinar per a un viatge de llarga distància, combinar els horaris i sobretot que tinguis la seguretat que aquell vol després sortirà per poder enllaçar amb aquest vol transoceànic que tenies previst. Hauríem de tenir una mica de seguretat".

I per potenciar encara més la infraestructura, pensen que és clau ampliar destinacions, un objectiu que fa temps que està sobre la taula del Govern. Pel que fa als vols a Palma de Mallorca, que es volen reprendre a la tardor, Terrones ha explicat que és una ruta que sobretot interessa a les agències que atrauen turistes i no tant als residents andorrans que haurien aprofitat molt més aquesta connexió a l'estiu.

Pel que fa a oportunitats, es mostren obertes a iniciar converses amb noves empreses que s'han instal·lat a l'aeroport per oferir serveis privats vist que hi ha clients d'alt nivell adquisitiu que hi podrien estar interessats. 

Informa: Laura Cugat

Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.