Incidències en el primer dia de venda d'entrades pel concert d'Elton John

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El primer dia de la venda d'entrades pel concert d'Elton John ha estat marcat per una incidència amb el servidor del portal de Ticketmaster que no deixava imprimir les entrades des del punt de recollida a Andorra, que es troba als magatzems Pyrénées. Alguns han esperat durant hores i és que per una vegada a la vida podran veure el seu artista favorit.

El títol del seu concert ho diu "For once in a lifetime" o el que és el mateix "per una vegada a la vida". Elton John ve a Andorra i per alguns serà la primera vegada i potser l'última que el veuran en directe. Com la Lourdes, una fan inconcidional del cantant. Elton John transcendeix generacions. La Sandra l'anirà a veure amb els seus pares, que van influir en els seus gustos musicals.

De moment però ni elles ni la gent que s'acostava al taulell de caixa central de Pyrénées aquest matí ha pogut comprar l'entrada per una incidència amb el programari de Ticketmaster, un problema que s'espera solucionar ben aviat.

S'han posat 1.900 entrades a la venda amb tres preus que es poden comprar per internet. Amb tot el punt de recollida a Andorra és a Grans Magatzems Pyrénées. D'aquí a un mes Elton John actuarà al poliesportiu d'Andorra i s'espera que tingui la resposta que es mereix un artista de la seva alçada.

Informa: Rosa Alberch   Imatge: Sergi Pla

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.