Indignació entre els conductors per culpa del trànsit generat pel pont del Pilar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El pont del Pilar ha començat amb força i això s'ha vist reflectit a les carreteres del país, com per exemple l'avinguda de Tarragona, que presenta un trànsit dens des de primera hora del matí.

Avui han entrat més de 15.000 vehicles al país, un 68% dels quals procedents d'Espanya, i alguns conductors s'han queixat perquè no trobaven lloc on aparcar.

 "Per pujar avui des de Barcelona m'hi he passat tres hores i mitja, amb molt de trànsit, per Ponts", ha declarat un dels conductors afectats. Uns altres han assegurat que "hem sortit a la 13:20 de Sabadell i ara arribem".

No només les carreteres estaven plenes, sinó que els pàrquings tenien el cartell de complet, fet que ha provocat la indignació d'algun conductor. "Hem estat mitja hora donant voltes", ha lamentat un d'ells.

A més, fins a les 12 de la nit es tancarà el carril de la dreta en sentit sud de la Carretera General 1, entre la rotonda de la Comella i el pont de l'Estadi Nacional, amb motiu del partit de l'Andorra i el Kosovo

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Pere Besolí

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.